19.10.07

Vad hände där?

Storvreta/Vesta tog emot Sirius igår i ett spännande uppsaladerby i norra ettan. SÅ var det inte många som tänkte innan igår. De flesta av gårdagens 378 åskådare tänkte nog snarare bevittna när Sirius satte juniorerna på plats. Förmodligen skulle det bli en ända lång lekstuga med en hel del snygga mål och ett enormt övertag för stjärnorna i Sirius.

Slutresultat Storvreta/Vesta vs Sirius: 2-1.

Vad hände där?

Det är underbart kul för föreningen att de unga klarat av att prestera på division ett-nivå.

Årsta är en intressant klubb med många unga och duktiga juniorer. De presterade väldigt bra ifjol trots sin unga medelålder. I år skulle de, enligt många, till och med kunna vara med och fightas i toppen på allvar. De skulle bli en otäck överraskning för många av årets topplag. De skulle också, enligt sin ordförande skulle bjuda på den kanske mest underhållande innebandyn i hela Sverige. Kaxigt sagt men föga samställt med verkligheten. Årsta har nämligen inlett serien katastrofalt. 1 poäng på de fem inledande matcherna är knappast något de är nöjda med. Nästa omgång möts Årsta och Storvreta/Vesta, viktig prestigematch? Skulle vara kul att se. Idag åkte Årstas trupp upp till mora för att bli piskade med 8-6. Hur är stämningen i truppen?

Vad hände där?

AIK lyckades upprätta sin heder och vinna mot bohemerna från Täby. Jag hade själv hoppats på, eftersom jag inte gillar AIK alls, att de skulle åka på ännu en smäll av Caperio. Kanske är det så att ordningen är återställd, vad vet jag. De svartgula har ett grymt lag på papperet och till på köpet verkar Crazy-Conny ha fått igång maskineriet. Mitt tips gick helt enkelt inte in.

Vad hände där?

/Mr Klister

2 kommentarer:

Anonym sa...

Årsta har verkligen fått en tung start. Men det är väl bara i matchen mot Ö-vik som de inte varit med alls?
Var du uppe i Moras och såg Årsta bli piskade? Årsta vann väl skotten med 32-18 och förlorar med 8-6? Inte pisk i mina ögon... Psykologiskt tungt att torska jämna matcher hela tiden, men vi får hoppas att de kommer igen. Är ju trots allt kul med många derbyn där allt tydligen kan hända.

Anonym sa...

Tittade på Aik- Warberg och var helt chockad. 0-6 efter 10 in i andra, tänkte att detta kan inte vara sant det kommer att sluta med 2 siffrigt.
Tittade på Täby -Aik idag och var helt lugn. 1- 7 en bit in i andra och tänkte, det är soft täby kommer i kapp, och ja det gjorde dom, visserligen inte hela vägen dock.
Det är härligt med innebandy.:)