13.10.07

Landslag 1

Landslaget spelar match mot Lichstenstein idag. En dag på jobbet såtr det i aftonbladet och jag har svårt att se att de flesta spelare i den svenska truppen ser det hela på något annat sätt. Så pass mycket stjärnor är nog de flesta där. Däremot har det smugit sig in lite nya ansikten som garanterat kommer vara taggade att visa framfötterna om de vill vara med och konkurrera om en plats i laget längre fram när det verkligen gäller något.

Sen att problemet är att dessa nya killar inte alls håller någon vidare hög klass känns lite synd. Den enda som jag egentligen är lite intresserad av är Sebastian Larsson. Skulle vara väldigt intressant att se vad en spelare som han kan uträtta i det blågula landslaget.

Elmander kommer, på egen hand om så behövs, springa sönder och fullkomligt mosa pluttelandets försvarslinjer. Just nu känns det som att han skulle kunna plocka upp båda deras mittbackar på ryggen och sedan dribbla sig förbi de båda ytterbackarna för att sedan dunka in bollen lågt med ett hårt skott. Jag är inte orolig helt enkelt.

/Mr Klister

Inga kommentarer: