20.10.07

Ledtråd #2

Den "hemlige gästen" avslutade sin karriär som spelande tränare under ett par säsonger men har även provat på tränarsysslan i division 1 på heltid. Han har under sina år skrivit en hel del och lever numer helt på det. Krönikören bor eller härstammar inte från Uppsala.

/Mr Klister

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är krönikörens initialer S. L.?

Anonym sa...

JS
Det tror jag är initialerna hos din gästbloggare

Mr Klister sa...

>> Nattugglan

S.L? Vem skulle det vara? Får jag be om fullständigt namn. Inte för att initialerna stämmer men det skulle vara skoj att veta vem du trodde på.

>> mona

JS är inte heller initialerna hos min gästkrönikör. Skulle även här vilja veta vem du trodde det skulle vara med de initialerna.

Fortsätt gissa.

Anonym sa...

Det var en vild gissning, har ingen aning om vad Sjöstrand pysslar med nu eller vad han gjort tidigare men jag vet att han gillar din blogg. Därför var hans namn det första som dök upp i mitt huvud.
Lycka till i Botkyrkahallen i morgon, sitter på läktaren och hoppas få in dig i statistiken den här matchen.

Anonym sa...

Googlade på innebandy och författare. Det namn som dök upp flest gånger var Klas Pettersson men han är ju från Uppsala. Sen dök det upp en massa andra namn som jag hade lite pejl på men ingen som stämde med din beskrivning. Till sist dök det det upp ett namn, Sverker Lindblad, som i alla fall författat en hel del (professor i pedagogik) och som har ett förflutet i innebandy någon gång i förhistorisk tid. Jag har ingen koll på vad han presterat men det fick bli ett långskott.

Annars var jag väl inne på JS jag också, då snarast i form av Johan Sjöstrand. Fast inte heller där vet jag så mycket om hans bakgrund.

Kom igen nu Selle, flera ledtrådar!

Anonym sa...

det är inte Sirius tränare Lars nånting i efternamn?
En till sak Selle,vill du gifta dig med mig?

Mr Klister sa...

>> mona

Tackar tackar. På något sätt ska jag nog lyckas komma med i statistiken. Helst som en vinnare såklart!

>> Nattugglan

Kul taktik. Skulle varit mäktigt om den gick hem men nu var det inte rätt. Försök igen.

>> ida

Nej det är inte Jerdheim. Jag har precis kommit ur ett rätt långt förhållande och känner inte att det är dags för något giftemål tyvärr.

Anonym sa...

Tänkte att att man måste hinna tjinga dig före Gabbe! Bra karlar som spelar innebandy är svårt att hitta idag. Har varit ironisk hela dagen idag...
Men lycka till imorrn!