6.5.09

Vansinne


Jag hoppades att Barca skulle få spela finalen då de varit fantasiska i år. Det är ofta en njutning att se när de rullar boll. Alldeles härom dagen spöade de Real Galacticos med 6-2 i en avgörande och väldigt betydelsefull match.

Nu var faktiskt Chelsea bättre denna match. De spelade hårt, tight och bra. Precis som alla engelska topplag gör numer (bortsett från Arsenal senast). De förtjänade faktiskt att vinna matchen och få spela final mot United. De borde blivit tilldelade en straff i slutet när en Barcelonaförsvarare tog bollen med handen i eget straffområde, solklart. Hur kan linjemannen undvika att se den?

Jag kan förstå att de blev förbannade. Förmodligen lugnar de inte ner sig efter att de sett repriserna.

Det är även frågan om det inte ska vara straff i det sista anfallet? Armen ut från kroppen och bollen tar helt klart på armen. Nåja, rätt lag vann, även om det var orättvist. Något säger mig att det kan bli en bra final.

Kul att Aftonbladet skriver om lite innebandy till och från. Synd att snubben valde att signa på för Helsingborg. Undrar hur han kan ha fått uppfattningen om att de ska ha någon chans att vinna SM-guld. Snacka om lurad kille.

/Mr Klister

2 kommentarer:

Mona sa...

Jag hörde hur det utspelades glädjescener här hemma när Barcelona till slut fick in bollen i mål.
Synd på Juha, jag hade hoppats på att vi skulle kunna locka honom till oss. Men Helsingborg agnade väl med något bättre än vad vi kunde erbjuda.
Du har fått en liten "annons" nu :o)

Mr Klister sa...

>> Mona

Ja, det var säkerligen en hel del uppgivna Barca-supportrar som bröt ut i glädje sent igårkväll.

Vad menar du med en "annons"?