18.3.07

Kvalfylld avslutning

Nu bär det av mot Gävle. Tänkte spana in vårt motstånd i kvalet för att hålla oss kvar i div 1. Runsten tar emot Skellefteå hemma och Gävle spelar sin första match i kvalserien för att ta klivet upp i elitserien. Skellefteå och Runsten har redan spelat en match uppe i norrland då hemmalaget segrade med 6-4. Förutsättningarna för Runsten är därför att vinna matchen och det med mer än två mål för att kunna gå vidare och få chansen att bli spöade av IF Vesta de två nästkommande helgerna.

Det ska även bli intressant att följa superstjärnan Kim Nilsson. Kommer han nå upp till mina högt ställda förväntningar? Kommer Gävle ha något att sätta emot segermaskinen från ön? Kommer Bonden vara lika försvunnen som han var kvalets första match eller kommer han producera som vi är vana vid att han gör?Ja, frågorna är många och jag hoppas få svar på de flesta iaf.

/Mr Klister

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för direktrapporteringen...

Mr Klister sa...

Lugna pucken Gabbe. Synd bara att mobilen inte pallade med trycket och msn dog, annars hade ni alla fått vara med på den spännande resan som det ändå blev.