16.12.06

Sitta på en buss?

Som bekant ska IF Vesta spela match mot Piteå imorgon. Som om det inte vore nog så ska vi även spela I Piteå. Från Uppsala till Piteå är det exakt 786,3 kilometer. Frågan blir då: Varför kan jag sitta här och blogg i lugn och ro när jag redan borde sitta på en skumpig buss som alla andra div1-lag. JO, det är nämligen så att IF Vesta kommer flyga. Känn på den du. Tror inte det är många lag i årets division1 som flyger till sina matcher. Nu är det ju inte så att vi är en särskilt rik förening. Vi är snarare en rätt så fattig en. Hur går nu det ihop då? JO, vår ordförande Mr Sunde har grävt fram detta supererbjudande helt själv. Vad vore vi utan den gamle nattugglan? Nej just det, inte mycket alls. Här snackar vi engagemang. Finns det inget pris man kan dela ut för något sånt här? Om det nu fanns så förtjänar han det.

Nämnde jag föresten att det är Sunde som sköter vår webbplats med? Att det är han som fixat plats för min sal här i cyberrymden? Jo, det är han, samma snubbe. Föresten, någon som har snubblat in på VPP (Vesta Power Productions) någon gång? Ja, det är på Sundes initiativ. Karln har många strängar på sin lyra!

Så, råkar ni stöta på denna nattvandrare på stan någon gång, tveka inte på att trycka hans hand och säga något i stil med:
-BRA jobbat Sunde, du är grym!

/Mr Klister

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sunde är guld!

Anonym sa...

Proffsigt!