18.12.06

Hemliga gäster!

(Bild: Kanske denne man är den hemlige gästen)

För att göra läsningen lite intressantare har jag beslutat att bjuda in en hemlig gäst. Det kommer att dyka upp hemliga gäster lite nu och då här. Det kan vara lite vem som helst, och om ni känner er sugna på att bli en hemlig gäst så är det bara att höra av sig till mig så ska vi se vad som kan göras åt saken och om det passar.

Salens första hemliga gäst kommer att publiceras under onsdagseftermiddagen. Kanske till och med kommer lämnas en eller annan ledtråd innan dess... Någon gissning redan nu? Blir kul att se om någon kan lista ut vem som blir näste gäst.

/Mr Klister

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vem fan är Bondeson?!

Mr Klister sa...

Hehe, ja du Mangur... kanske är det ingen mindre än Bonden himself som kommer vara den hemlige gästen... den som lever får se!

Anonym sa...

Bondesson skulle vara den optimala bloggarn. Skulle vilja veta hur han ser på dagens innebandy jämfört med för 20 år sedan. Vad han gör för att ALLTID ligga i topp i poängligan. Vad han spelar med för klubba och varför. Finns många frågor han förhoppningsvos kan besvara. Hoppas verkligen att du kan ordna detta...