30.8.08

Stolpe in?



Här kan vi snacka om stolpe in. Karln gör 9 mål i samma match. Jag vette fan hur många mål jag gjort i en och samma match. Tror jag har gjort 8 men då var det i juniorsammanhang mot pinsamt motstånd. Nu är detta en lite högre nivå, om än ett par år sedan.

En annan kul grej med detta klipp är att man skymtar mighty Mika göra ett par sju assist.

Det kanske absolut roligaste med detta klipp är dock att de spelar den gamla Attack-låter "OA hela natten" som måljingel vid ett par av kassarna.

Kul med lite tävlingsmatcher nu också. Det verkar gå planenligt för de flesta SSL-lag. Synd att City tappade poäng mot Ö-vikarna. De hade verkligen en gyllene chans att göra klart med sitt avancemang efter två spelade matcher. Nu väntar en högst oviss fight mot Dalen.

Storvreta är klara för nästa omgång, vilket är kul. Kanske är dags för dom att få lite stolpe in också. Det är alltid skönt att vinna mot AIK. Hörde dock talas om en spräckt kind på Vreta-kaptenen Karnebjörn. Hoppas det gick bra för honom. Han kanske blir av med lite av sin babyface-image nu när han får ett häftigt ärr på kinden.

Skulle varit kul att se matchen men jag valde att besöka medeltiden istället. Hängde med lite riddare och prinsessor och det var kul det med.

/Mr Klister

2 kommentarer:

Anonym sa...

City spelade ingen vidare innebandy den matchen, ÖIB kunde delvis Citys spel av förklarliga skäl.

Är lite glad för Öviks skull att de slapp åka på "dyngstryk" i alla matcher.
DINA gamla lag möttes... lite kul

Anonym sa...

Storvreta - City i kvarten. Vart ligger ditt hjärta där?