28.2.08

Talangerna blommar

Närmar mig inlägg nummer 300, känns lite som en milstolpe. Vet inte riktigt varför då 300 inte är något vidare specielt. Kanske är det på grund av att jag fastnat ordentligt för träningsmetoderna inför filmen 300.

Tycker även att det är kul att följa BÅDE Jihdes och Kimmos smörande för de nya talangerna som ska signas inför nästa säsong.

  • Det hela började med att Jihde varmt välkomnade Kim Nilsson till AIK nästa säsong.
  • Kimmo var såklart då inte sen att påpeka det och förklarade ställningen: AIK 1, resten av SSL 0.
  • Därefter skrev samme man en smått otrolig flört med nya talanger som målgrupp och vips signade Karlsstadssonen Daniel Falk på ett, förmodligen guldkantat, 3års-avtal med föreningen.
  • På det svarar Jihde med ett inlägg titulerat "Slaget om talangerna".
Fortsättning kommer garanterat att följa och det kommer vara otroligt spännande att hänga med för upplösningen. Vårt avlånga land vimlar av talanger som vill upp till eliten och vissa lyckas medan andra springer in i väggen och glöms bort. Jag skulle säga att i dagsläget är ställningen: AIK 1, Warberg 2 och resten av SSL 0.

Någon som defenitivt satt stopp för all spekulation är målvakten Anders Bemervik. Han stretade tappert emot världseliten men kunde inte rädda Färjestaden kvar i SSL. Då signar karln ett nytt treårsavtal. Snacka om hjärta, det är respekt! Jag skulle tacka personen som sett till att det blev gjort dagens hjälte på den ön.

Ses i siktet...Bemer, snart ska vi ner till er gryta och hälsa på.

/Mr Klister

Inga kommentarer: