19.12.07

Westling, brottsling eller idrottsman?

Kastar in en lite länk till filmklippet när Westling kör över en stackars Järfällaspelare. Döm själva om det är ett överfall eller en olyckshändelse.

Jag har tittat på klippet en hel massa och har en bestämd åsikt. Jag håller inne med den någon dag så får ni läsare chansen att tycka till lite innan.

LÄNK (hämtad från vk.se)

/Mr Klister

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bedrövligt!
Han går ju helt klart in i situationen med uppsåt att skada. Det är svårt att dra en armbågstackling i ansiktet på någon av misstag och kroppshållningen innan tacklingen visar tydligt att han satsar för att sätta stopp.

Nä, ut med busen säger jag!

Anonym sa...

Ja, att det var avsiktligt att stoppa honom var ju ganska uppenbart, men att hans intention var att skada honom så pass allvarligt vet jag inte om han i stridens hetta tänkte (men uppenbart borde ha förstått). Det går inte att ursäkta en armbåge som placeras i kollisionskurs mot ansiktet med full kraft. Har man inte bättre koll på sin kropp som elitidrottsman och vad som kan bli konsekvensen av sitt handlande så kan man gott sitta och tänka igenom det ett antal matcher från åskådarplats.
Fair Play?

Mr Klister sa...

>> Svahn och Melker

Oj, oj, det var klara besked. Undrar just om det finns någon som tycker annorlunda eller om alla tycker likadant?

Jag väntar någon dag med min egen analys.

Anonym sa...

Selle jag känner dig och förstår att du tycker annorlunda. Denna gången har du dock fel. Tacklingen är riktigt ful. Inget du säger kan ändra på det.

/Bad Coach