17.1.07

IF Vestas egen favoritforward

Rykten går i innebandyuppland att IF Vestas egen favoritforward kommer bjuda på något som väldigt sällan skådats innanför Allianshallens väggar. De lyckliga som kommer bevittna vår match mot Örnsköldsvik på lördag klockan 15:30 kommer inte att ångra sig, jag lovar. Det är nästan så att denna persons blotta uppenbarelse på banan kommer att vara värt entrépengen.

Vilken mäktig maskin den gula linan är. I dags läget finns inte mycket som kan stoppa den. Jag tror att de flesta skulle ha stora problem med att ens förmå den att sakta ner sin acceleration.

Måste även poängtera herr Arbogas framfart på träningarna under slutet av förra och början av detta år. Vad käkar han för superbränsle innan? Är det den unga Julia som framkallat en extra växel eller har han något hemligt recept? Nej, svaret måste nog vara att han helt enkelt släpper lös krafterna i sin Hitman. Sedan blir det bara för honom att följa med i farten, som den där kroppsfinten idag. Var nästan så att man vart upplurad på läktaren trots att jag själv redan satt på bänken och inte var på plan överhuvudtaget. Hängde i PP gjorde han också mot Gävle. Bara gudarna vet var taket på karlns utvecklingskurva finns.

Ett blåmärke om dagen... är bra för... ja, vad är det bra för egentligen?

/Mr Klister

3 kommentarer:

Gabris sa...

Håller med om att Arb är het...synd bara på droppet på mittplan =(

Anonym sa...

Bra längd på detta inlägg Selle!!

Fortsätt så!

Arboga ska styra PP förresten ;)

Anonym sa...

Menar du att Arb hängde mot Gävle eller Väsby?