14.4.07

Vreta brände chansen

Det blev Vretamatchen. Var en ganska avslagen slutspelsmatch tycker jag. Det tände liksom aldrig riktigt till. Jag tror det beror på att båda lagen vet vad som gäller. Båda lagen är taktiskt skolade och bjuder inte på något onödigt. Därför kan det verka tillknäppt om man jämför med andra matchserier och matcher. Båda lagen värdesätter sin defensiv högt och vill inte offra för mycket trots att de ligger under och måste jaga. Warberg var det lag som klarade av det bäst.

Mycket underbart att höra när publiken tände till ordentligt. Då tänker ni att det måste varit när Storvreta gjorde något av sina tre mål. Nej det var det inte. Domaren, den lille korthåriga saken valde att dömma ett mycket tveksamt frislag till Warberg i deras försvarszon när en taggad Kanebjörk checkade på. (Avblåsningen var helt åt skogen) Men hela hallen blev direkt engagerad och jag skulle inte velat vara den mannen i de skorna just då. Han var INTE omtyckt. Men jag tycker att det är lite synd att publiken inte är lika engagerad under hela matchen, för DÅ skulle det vara brutal stämning! Det hjälpte inte att samme domare i fråga stod ivägen för den lille plastbiten i tid och otid. Men han kanske ska fundera på varför han måste stå så förbannat nära spelet och spelarna hela jävla tiden. Eller varför man inte kan ställa sig bakom sargen när spelet är nära, och STÅ KVAR DÄR!

Jaja, det var allt. JG var för övrigt inte alls så dålig som många säger efter matchen. JG var tillbaka i gammalt landslagsslag i den första delen av matchen. Kylig och många rätt beslut. Att han sedan var trött i slutet och slängde iväg några indianare var synd, men det gjorde inte hans insats värdelös!

Kul med TV-match mellan Vreta och Warberg. Men är det inte så att man hellre hade sett den sista striden mellan Caperio och Pixbo? Deras matcher har ju varit helt sannslösa!

/Mr Klister

1 kommentar:

Anonym sa...

En delad ruta så att man kan följa båda matcherna, det vore väl något :o)