30.11.08

Fight night

Kul att damerna inte vek ner sig mer än de första tio minuterna på Sture. Till en början var de (Årsta) rädda för storasyrran (Sten Sture). Sture gjorde som de ville och gick på knock. 4-0 efter tio minuter talade sitt tydliga språk. Nu är det så att man tydligen inte sätter sig på oss utan att vi bjuder upp till kamp. Årsta kom igen och Sture fattade ingenting. Nära var det att fler poäng kammades hem. Stark match och otrolig publik. Över femhundra personer trängdes på läktaren i borgen (Allianshallen).

Nu är det dags för herrlaget att försvara sig i borgen. Vi möter Gävle som skulle vinna serien. Eller det var väl kanske Sirius och Gävle som skulle göra upp om det. Hur som helst var det nog inte tänkt att den snygga ankungen Årsta skulle blanda sig i det hela. Hur som helst så står vi nu majestätiskt högst upp i tabellen.

Vi har blivit satta på prov några gånger under säsongen. Siriusmatchen släppte vi lite onödigt på slutet vilket var tråkigt men alla de andra har vi vunnit. Nu står som sagt vår tränare David Ahlmarks gamla lag på andra sidan vallgraven. Att de ska kunna inta vår borg enkelt kan de glömma. Minns bara förra säsongens möte hur det gick. Gävle blev förnedrade och tappade i praktiken seriesegern.

Jag själv kommer från att ha laddat en hel vecka med klipp och musik som dessa.







Jag väljer att inte kommentera saken vidare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sellster! Wazaap Bruschan?
Jag har bytt blogg, kliv gärna in och kika..
rickelitosreality.blogg.se
Pöss!