17.11.08

Coachseger

Vi vann igen, fortfarande obesegrade och fortfarande serieledare. Detta är definitivt något man kan vänja sig vid. Att jag bränner lägen som aldrig förr känns ju sådär men det känns skönt att min femma spelar bra. Vi spelar 4-0 idag och jag borde väl i sanningens namn stått för ett par fler mål (kanske borde jag fått en ass eller två med) så skulle allt varit frid och fröjd.

Läste lite på magget. Gävles coach har kommit på den briljanta idén att börja coacha sina målvakter som om han vore Bengan i handbollslandslaget. Han erkänner i intervjun att det inte var något han tänkt igenom innan utan något som han bara "kom på" och tyckte var en "kul grej". Han coachar alltså in den bänkade målvakten i några byten i sista perioden.

Det finns säkert någon av er där ute som tycker att det var en cool grej att göra men jag måste vara ärlig. Vilken jävla idiot. Ja, det där lät väldigt hårt men kom igen. Är han så kåt på att coacha sitt lag när de vinner med 8-2 att han måste börja coacha sina målvakter. Jag säger det igen, kom igen.

Problemet är ju att han har seriens två bästa målvakter. Då kan man ju tycka att de som är ett topplag och ska vinna serien borde släppt in lite färre än 53 mål på nio matcher. Det är nästan sex mål per match. OM seriens två bästa målvakter spelar i Gävle så måste de ju ha ett förbannat dåligt försvarsspel, eller? Nåja, vi får se vad som händer när vi möts helt enkelt.

På Årstas hemsida händer det ständigt grejer nu för tiden, kul! Det nyaste inslaget är spelarbloggen. Kul grej tycker jag och det verkar krylla av bloggande spelare i både dam och herrlaget. Lite kanske det kan liknas vid en intern gästbok för oss i herr och damtruppen men det kanske kan vara kul för er utomstående att läsa där.

Sedan MÅSTE man ju bara nämna Årstas kanske största fan, Johan Kullander. Vilken jävla snubbe. Han har komponerat ihop en ny årstalåt som han helt sonika framför som intro med gitarr och sång inför ala lyckliga åskådare i våran borg (allianshallen).

Sirius vann med 17-1 mot Runsten borta. Erik Svensson gjorde 5+5. Var det bara för att han ville bräcka Per-Erik som gjorde 5+4 i Gävles förra match? Sjuka resultat är det iaf. Är det säkert att det här är division ett?

Umeå City har har börjat trampa igång på allvar nu också. De vinner över ett Balrog (förstärkt med självaste Hellström). Återigen smyger de upp över slutspelsstrecket och förbi Storvreta. Nu har de visserligen spelat en match mer men ändå. Grabbarna kanske börjar släppa lite på respekten och köra. De har mycket i sig det vet jag. Tänk om de skulle ta sig till slutspel. Det vore magiskt om de fick spela mot Dalen och lyckades sparka ut dom. Vilka matcher det skulle vara.

/Mr Klister

Inga kommentarer: