23.2.09

Träningsledigt = Gabbe på TV

Idag var träningen inställd. Det resulterade i Aik vs Storvreta på TV. En bminst sagt bra gemenskap i soffan med Mange och Pedro gjorde allt mycket trevligare, tolka det som ni vill. En bra match med mycket fart och intensitet där Aik inte orkade stå emot den röda maskinen. Hallstenssons lama ursäkt att de "är inne i en tung träningsperiod" känns som en lam undanflykt. Erkänn istället att Vreta helt enkelt var bättre än er idag.

Stenberg var matchens absolut bästa spelare och gör lite vad han vill. Det blir praktiskt taget alltid farligt när han är i närheten av bollen i anfallszon. Jag hoppas verkligen, för Vretas skull, att han är kontrakterad nästa säsong. Om han inte är det så har han ett sju helvetes förhandlingsläge.

Aik är som vanligt tunga och spelar på och ganska ofta över gränsen. Som vanligt i Solnahallen så kommer de undan med det och att Kranberg klarar sig undan en tvåa när han manglar Gabbe är ju rent ut sagt löjligt. Men idag ståd uppsalalaget emot pressen och vann matchen. Spelar man med den intensiteten och självförtroendet så kan de vinna mot vilket lag som helst. Kanske blir det ett slutspel som går i rött denna säsong, och då menar jag inte rött som i Falun. De kommer nämligen åka ut i kvarten så det bara visslar om det. Frågan är bara om det blir Caperio eller Varberg som får äran att spela bort dom.

Gabbe får avgöra och sin vana trogen bjuda på sin patenterade målgest: JAAAA!!! Härligt Gabbe, ös på!


Märks det att jag inte gillar Aik? Om det inte skulle göra det så vet ni det nu. Det som är lite drygt är att de är ganska bra.

/Mr Klister.



Inga kommentarer: