31.5.08

VESTAREVIVAL

Idag är det återigen dags för den anrika gamla (startad 1911) föreningen IF Vesta att återuppstå. Detta kommer att ske genom en otroligt späannande revival i form av en internmatch i Gamlishallen. De två lagen som möts är IF Vesta hemma och IF Vesta bora. Blått mot gul, goda mot onda. De som blivit uttagna i trupperna är spelare, ledare och de trognaste av fans som funnits med vid lagets sida de senaste säsongerna.

(Bild: Innebandynytt. Har även spelat i Vesta borta)

Vesta är ett lag som genom ett hårt jobb och otrolig lagsammanhållning sprungit igenom seriesystemet på ett sätt ganska likt det Gustavsberg/Odelsberg gjort de senaste säsongerna. Dock har vi inte fått lika mycket uppmärksamhet. Alla vi som varit med har haft otroligt kul under dessa år och allt avslutades ifjol med en Vestakryssning på vårkanten, trodde nog de flesta.

(Bild: Innebandynytt. Jag skulle tagit en straff mot Täby)

Nu är det alltså dags för samling igen. Om någon vill komma och bevittna detta debackel så kommer matchen att blåsas igång ungefär 13:30. För er som inte har möjligheten att vara på plats så kommer hela matchen att dokumenteras och det kommer up bilder här på bloggen vad det lider.

(Bild: Innebandynytt. Det gick ju bra denna gång)

Kvällen fortsätter sedan självklart i festens tecken och alla gamla vestagrabbar kommer förenas i en underbar lokal med mat och dryck. Många gamla minnen kommer garanterat att avverkas. Eftersom jag själv varit besökare av en hel del av Vestas tillställningar så VET jag att detta kommer bli en total succé. Ni vestaiter som av någon lam anledning inte kan dyka upp kommer att ångra er bittert!

(Bild: Gabbe, den nya stjärnan. Återstår att se om han kan leverera i dagens match)

Styrka och finess...

/Johan "bollen, röven, munken, stjärnan, Selle, Mr Klister" Selander

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som att ni kommer att få en trevlig kväll.

Anonym sa...

Bli inte för fulla och håll koll på Ängeln åt mig så att han inte gör ngt dumt! Vart hamnar du i höst då? Over and out!

Anonym sa...

Det var en kanonkväll Selle, blykeps idag? // Peter B

Anonym sa...

Ge oss bilder och en uppdatering från helgen. Fick du hänga i den interna matchen? Hur gick det för Angel? Vad hände senare på kvällen?
Vill vill ta del av din helg!

Anonym sa...

Varför uppdaterar du aldrig sidan för?